Print this page
Saturday, 10 January 2015 19:37

Novogodišnji foto-konkurs još traje!

Čak 65 maca do sada je prijavljeno! Još uvek imate vremena da prijavite svoju!

Naš novogodišnji foto-konkurs za najlepšu macu ulazi u poslednju fazu! :)

Ogromno interesovanje i konkurencija vlasnika i ljubitelja mačaka najbolje mogu da se vide po ukupnom broju od preko 4 hiljade glasova koje su naši posetioci dodelili fotografijama maca koje se takmiče! Naglašavamo da svako može za jednu fotografiju glasati samo jedan put.

Da vas podsetimo koliko su zaista dobri razlozi za učestvovanje:

1. NAGRADA: Royal Canin hrana 4kg (po izboru iz Feline Health Nutrition ili Breed Health Nutrition programa) + foto-session za vašu macu u profesionalnom foto studiju za kućne ljubimce www.fotostudio.rs + knjiga "Mačke i tri tačke" Anđelke Cvijić + veliki Royal Canin kalendar za 2015. godinu + ekološka torba za kupovinu. :)

2. NAGRADA: Knjiga "Mačke i tri tačke" Anđelke Cvijić + ranac Royal Canin + posip za mačke Biokat`s 2kg + veliki Royal Canin kalendar za 2015 godinu +  ekološka torba za kupovinu.

3. NAGRADA: Royal Canin paket: velika INOX činija za hranu (20cm) + komplet za prvu pomoć za kućne ljubimce + kišobran + rokovnik + veliki kalendar za 2015. godinu + ekološka torba za kupovinu.


Prijavljivanje i glasanje traju do 15. januara u ponoć tako da svi zainteresovani i dalje imaju mogućnost da prijave svoje mace! :)

Uostalom, ko ne bi voleo da dobije vrhunsku Royal Canin hranu u pakovanju od 4kg, da njegova maca bude zvezda u foto-studiju, ili da zimske dane provede u toplini svog doma čitajući predivnu knjigu "Mačke i tri tačke" Anđelke Cvijić, dok mu društvo u krilu pravi njegova čupava ljubimica :)

Royal Canin najbolja hrana za mačke

Ne čekajte, i dalje ima vremena - fotografišite svoju macu, pošaljite fotografiju na našu Facebook stranicu ovde

Srećno! :)))