Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home / Rase mačaka / Fotografije / II. foto takmičenje: Mačke zevalice ili spavalice :)
Tuesday, 29 July 2014 13:53

II. foto takmičenje: Mačke zevalice ili spavalice :)

  • Email
Vredne nagrade obezbedili su Royal Canin i www.fotostudio.rs Vredne nagrade obezbedili su Royal Canin i www.fotostudio.rs

Pošaljite fotografiju svoje mačke koja spava ili zeva i osvojite vredne nagrade.

Nekoliko meseci nakon našeg prvog foto konkursa koji je bio opšteg karaktera, za izbor najlepše mačke, pred vama je novo mačkarsko foto takmičenje portala Zdrava Maca - Royality Show.

Ovoga puta konkurs ima temu, a to su mačke koje spavaju ili zevaju. Šta bi one drugo i radile preko leta. Mada, i preko zime...a i inače... :)

Album sa fotografijama do sada prispelim takmičarima nalazi se na našoj zvaničnoj Facebook stranici. Svoju fotografiju možete ubaciti u takmičenje na izuzetno jednostavan način. Dovoljno je da "lajkujete" našu FB stranicu, a zatim da u albumu pročitate kratko uputstvo za postavljanje slika.

Takođe, molimo da pročitate i uslove takmičenja.

Svoje fotografije možete dodavati, a i glasati za njih do 10. avgusta 2014.  <<<

Napominjemo da je foto konkurs isključivo zabavnog karaktera.

I sami znate da ne delimo mačke prema veličini, boji, uzrastu, polu ili rasi, pa tako i rangiranje na osnovu glasova korisnika Facebooka ne treba shvatati preterano ozbiljno.

Tu smo pre svega jer imamo zajedničku ljubav prema mačkama :)

Zdrava maca foto konkurs

 

Ukoliko se još uvek dvoumite da li da učestvujete, podsetićemo Vas na pobednike prethodnog takmičenja, belu mačku Snešku i njenog malog drugara Lakija, koji je spašen iz obrenovačkih poplava.

Sigurni smo da biste želeli ovakvu ili sličnu fotografiju napravljenu u profesionalnom fotostudiju za kućne ljubimce, ili neku od vrednih Royal Canin nagrada. (kompletnu galeriju njihovih fotografija pogledajte ovde)

Sneška i Laki - pobednici prvog foto konkursa Zdrave mace


Dakle, sve što treba je da "ulovite" pravi trenutak kada vaša mačka spava ili zeva, da pošaljete tu fotografiju i zatim pozovete svoje prijatelje da glasaju... Srećno! :)


Link do foto konkursa:
Zdrava Maca Royality Show - II foto konkurs

Related items

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121