Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home / Zabava / Zabava / NAJLUĐI oglas za udomljavanje mačke IKADA!
Thursday, 08 June 2017 09:03

NAJLUĐI oglas za udomljavanje mačke IKADA!

 • Print

NAPOMENA: Mister Bigls nije dostupan za prekookeanska usvajanja, a znajući kakav je nitkov, naravno da bi bio 100 puta gori nakon 6 meseci zatvora u karantinu. Posle kojih bi usledio put avionom. Zbog toga nećemo rizikovati bilo čiji život takvm eksperimentima...

Mr. Bigls će biti udomljen lokalno (nije opcija ni veća udaljenost u samoj Australiji). Obožavaoci mu na email adresu ljudskirob@totalninitkovodmačke.com (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) mogu slati svoje izraze obožavanja ili priče o sopstvenim nevaljalim mačkama (molimo sa fotografijama!). Mr. Bigls će objavljivati one koje smatra zanimljivim na svom website-u totalninitkovodmačke.com (utterbastardcat.com). Hvala svima koji nam pišu o Mr Biglsu, trudimo se da odgovorimo na svaku poruku!

PAŽNJA! Ekskluzivni intervju Mr. Biglsa je sada dostupan njegovoj vernoj publici. Medijske akreditacije i molbe za robovanje Lordu Biglsvortu se mogu slati na ljudskirob@totalninitkovodmačke.com. Da, ovaj mačak sada im svoj website (koji je povremeno nedostupan zbog prevelikog broja sledbenika). Mačak Bigls će tu objavljivati još detalja o svom životu, uključujući i tekstove "Sve o uhođenju pilića", "Kako da se igrate sa svojim psom a da ga ne ubijete", "Kako da od svojih ljudskih robova dobijete sve što poželite" i naravno, ono po čemu je najpoznatiji... "Pocepaj, izgrebi, pokidaj - kako biti dosledan u okviru društvenih ograničenja".

Mačak mister Bigls najluđi oglas za udomljavanje

Mister Bigls (poznat i kao Lord Biglsvort) je jedan totalni, totalni nitkov. On izgleda predivno, sa svojom sjajnom crnom dlakom i krupnim žutim očima... ali pazite se. Ako mu se ne dopada ono što radite gricnuće vas! Ponekad voli da krene šapom čak i na vaše noge. Sve zavisi od toga šta može da dohvati u određenom trenutku...

Mister Bigls ne voli da bude ograničen. Odmah dobije mačju histeriju ako ne može da izađe napolje kada želi da bude pušten (a to mu nije bilo dozvoljeno prvih par nedelja u domu njegovih staratelja pa se desilo nekoliko scena!) Kada ne dobije hranu na vreme ili mu ne bude dozvoljeno da se šepuri po kuhinjskim površinama poslužujući se svime što je dostupno, to takođe spada u situacije koje izazivanju njegove izlive besa.

Makač mister Bigls je tiranin i diktator, daće vam do znanja kada nije zadovoljan, što je dosta često jer stvari jednostavno nisu dovoljno dobre za njegove visoke kriterijume. Postoji neka vrsta upozorenja da je njegovo zloćanstvo Lord Biglsvort nezadovoljan vašom malenkošću - oči mu potamne i tada repom mlati veoma snažno. Mačak Bigls voli da se mazi pod sopstvenim uslovima, i sedeće vam u krilu kada sam odluči da je pravi trenutak. Ako vaše maženje ne odgovara njegovim standardima, gricnuće vas.

Mačak mister Bigls najluđi oglas za udomljavanje


Srećom ne može da nas čuje, ali istini za volju, mister Bigls ima i svoju skrivenu dobru stranu ... igra se sa mačićima i zapravo voli da se mazi s` vremena na vreme. Obožava da učestvuje u onome što vi radite i voli da priča, odgovoriće vam ako mu se obratite. Iako nije ljubitelj nošenja u rukama, voli povremeno češkanje po glavi i leđima, a kada je posebno dobro raspoložen dozvoliće i da ga poljubite u njegovu sjajnu crnu glavu. Voli da spava na ivici vašeg kreveta, ili u svom mačjem krevetu (malčice i hrče, što je veoma slatko). Mnogo voli da po dvorištu ganja piliće i nadgleda baštenske radove, a navodno je viđen i kako se igra sa psom (a da nije bilo krvi!).

I sada smo u sosu jer pričamo tajne o tome kako je dobar, pa nam je naređeno da istaknemo kako Lord Biglevort veruje da je došao na Zemlju da bi je ulepšao i kako bi ga njegovi ljudski robovi obožavali!

Mister Bigls nije mačak za neiskusne i plahovite osobe. On je punokrvni mužjak mačke sa veoma čvrstim uverenjima. Mister Biglsu je potreban vlasnik koji njegove ujede neće shvatati lično ali i koji mu neće dozvoliti da takvo nedozvoljeno ponašanje postane uobičajeno. Za pravu osobu on će biti jedinstven ljubimac za ceo život, jer kada on nekome da svoje srce to je bez zadrške i do kraja. Da li ste vi ta posebna osoba za mister Biglsa?

Mačak mister Bigls najluđi oglas za udomljavanje

Zdravstvene napomene

Mačak Bigls dobija uglavnom sirovu hranu ali inače jede bukvalno sve, uključujući i vašu večeru pod uslovom da mu to dozvolite. Mr. Bigls je kastriran i čipovan, vakcinisan, očišćen od buva i crevnih parazita, i spreman da sa vama ide u svoj novi dom!


Ostali detalji oglasa odnose se na uslove udomljavanja, i obaveze koje preuzima budući vlasnik.

Kao što je to uobičajeno u ozbiljnim udruženjima za zaštitu životinja i ozbiljnim azilima, udomitelj potpisuje ugovor i obavezuje se da svog novog ljubimca čuva u zatvorenom prostoru, pod nadzorom. Budući vlasnik ugovorom prihvata da njegov dom bude posećen radi procene, pre potpisivanja ugovora.

Udruženje/azil se obavezuju da mačku novom vlasniku predaju zdravu, sterilisanu/kastriranu, socijalizovanu, sa ugrađenim mikročipom, i očišćenu i zaštićenu od unutrašnjih i spoljašnjih parazita.

Na ovaj način se smanjuju mogućnosti nesporazuma i vraćanja udomljenog ljubimca u azil, ili njegov beg/povrede/stradanje.


Izvor: utterbastardcat.com

Rekli su o mačkama...

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Cupcake ipsum dolor sit amet faworki jelly beans. Croissant chocolate wypas gummi bears wafer ice cream. Bonbon liquorice muffin tart cheesecake pastry chocolate powder applicake. Topping chocolate chocolate topping dessert donut cupcake. Cupcake sweet roll lemon drops caramels wafer.

Ruhut Kuname Tumpul

Kada bi svakoga koga sretnemo tretirali sa toliko ljubavi kao što to činimo sa nama omiljenom mačkom i oni bi verovatno počeli da predu.

Martin Buxbaum, teatrolog

Mačji slušni aparat je napravljen tako da dozvoljava ljudskom glasu da lako uđe na jedno uvo i odmah izađe na drugo.

Stephen Baker, pisac

Ne možete biti vlasnik mačke, u najboljem slučaju možete biti partneri.

Sir Harry Swanson, pisac

Kada bi životinje mogle da govore, pas bi bio nepromišljeni galamdžija; ali bi mačka imala taj dragocen dar da nikada ne izgovori previše.

Mark Tven, pisac

Mačka ima apsolutnu emocionalnu iskrenost: ljudska bića, iz jednog ili drugog razloga, mogu kriti svoja osećanja, ali mačka to ne čini.

Ernst Hemingvej, pisac

Ljubitelji i vlasnici mačaka su rezlikuju po tome što najčešće nisu konformisti. Kako bi i bili kada mačke upravljaju njihovim životima?

Louis J. Camuti, veterinar

Verujem da su mačke duhovi koji su nakratko sišli na zemlju. Mačka, siguran sam, može hodati po oblacima a da ne propadne.

Žil Vern, pisac

Pročitavši je, spustila sam knjigu Značenje Zen budizma i videla kako se moja mačka smeši svom krznu dok ga nežno liže svojimi hrapavim ružičastim jezikom. Rekoh joj:" Mačko, rado bih ti dala ovu knjigu ali ti si je izgleda već pročitala." Ona podiže glavu i uputi mi dug pogled. "Ne budi smešna", prede ona, "ja sam je napisala."

Dilys Laing, književnica

Izučavao sam mnoge filozofe i mnoge mačke. Mačja mudrost je beskrajno nadmoćna.

Hippolyte Taine, francuski istoričar

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

 • +381 63 273 121