Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home / Zanimljivosti / Zabava / Slepi putnik u avionu - VEOMA srećna mačka!
Monday, 22 June 2015 12:27

Slepi putnik u avionu - VEOMA srećna mačka!

  • Print

Važno pravilo - UVEK pre nego poletite proverite gde vam je mačka!

Ne, nije u pitanju nastavak filmskog serijala Nemoguća misija, niti je u pitanju Tom Kruz, iako postoje sličnosti po pitanju prkošenja gravitaciji u nemogućim uslovima.

Pilot ultralake letilice par minuta po poletanju pomislio je na trenutak da mu se priviđa, a zatim se pribrao shvativši da se u krilu aviona nalazi njihova klupska mačka, prestravljena.

Slepa putnica se nalazila unutar krila aviona koje je otvoreno sa unutrašnje strane trupa ultralake letilice. Mačka nije shvatala šta se dešava sve dok nije došla do ivice krila gde ju je vazdušno strujanje pribilo na ram krila.

Video snimak je nastao tokom leta u avio-školi kluba ULM u gradiću Kouroi, u Francuskoj Gvajani.

Zapanjeni pilot je odmah nakon što je shvatio šta se dešava okrenuo avion i vratio se na aerodromsku pistu, bezbedno spuštajući letelicu, sve sa preplašenom crno-belom macom. Ona je tokom tih par minuta stave i užasa uspela da se grčevito zadrži za ram krila i preživi svoju neplaniranu avanturu.

Autori video zapisa napisali su da je maca nakon sletanja pregledana, da je sa njom sve ok i da će ostati maskota njihovog kluba! :)Izvor vesti:
Avio škola ULM 1634

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121