Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home
Friday, 19 September 2014 12:14

Mačka koja se bavi agility sportom! (VIDEO)

  • Email

Suki i njena vlasnica dokazuju da je sve moguće!

Verovatno ste čuli za agility, jednu od najpopularnijih sportskih disciplina kojom se bave vlasnici pasa sa svojim ljubimcima. (OVDE možete pročitati više o agility sportu)

Iako je kao sport pre svega vezan za pse, danas postoje i agility takmičenja za mačke. Pogledajte kako talentovana i spretna mačka Suki i njena vlasnica zadaju domaći zadatak svima, uključujući i mnoge takmičare sa psima.

Šesnaestogodišnja devojčica koju vidite u video klipovima se zove Michaela Táflová i živi u češkom gradiću Vysokého Mýta. Ozbiljno se bavi agility sportom i sa psima i sa mačkama. Kako kaže na svom website-u, skromna je i strašno voli životinje. Odrasla je sa nekoliko mačaka, a vremenom je čuvala, hranila ili iz radoznalosti posmatrala mnoge životinje, hrčkove, ptice, insekte, žabe... Pri kraju osnovne škole počela je prvo amaterski, a zatim i sve ozbiljnije da se bavi obukom pasa. Danas pohađa srednju veterinarsku školu, amaterski se bavi fotografijom životinja i misli za sebe da je sasvim obična devojka.

Ipak, mi se ne bi složili da se neko ovako talentovan, strpljiv i uporan može nazvati običnim...

Mačji agility

Šta mislite, da li Vaša maca može da nauči ovakve trikove, ili bolje rečeno, da li biste imali strpljenja da je naučite? :)

Last modified on Friday, 19 September 2014 13:52

Related items

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121